REConeixements 2011

Els REConeixements és una activitat de producció creativa on es proposa a l’alumnat dels centres de Secundària la realització de peces audiovisuals de 30” amb continguts relacionats amb la campanya “Una mirada crítica per a una ciutadania crítica” impulsada per AulaMèdia durant el curs 2010-2011.

El 19 de gener de 2011, en el marc de les Jornades d’Educació en Comunicació “Educar la Mirada”, es van lliurar els REConeixements 2011 als treballs selecionats. En aquesta ocasió als nois i les noies participants se’ls va lliurar un DVD, com a reconeixement al treball realitzat, on s’hi van incloure les 11 peces audiovisuals seleccionades.

Des d’AulaMèdia volem subratllar que aquesta activitat NO s’ha plantejat com un concurs, ni com un premi a la producció escolar, sinó com una proposta per la reflexió del consum audiovisual i l’anàlisi crítica dels continguts televisius a partir de la producció i la creació audiovisual.

———————————————————————–

Autor: Col·lectiu JM Artístic [Cristina Díaz-Varela, Paula Escuín, Luís i Ignacio Farreras, Carolina Fontboté, Diana Romero i Guille Tortajada]  (Barcelona)

Podeu visionar totes les peces audiovisuals seleccionades dels REConeixemets 2011 a: REC 2011